Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Robu PREVESTEȘTE ÎNFRÂNGEREA PNL la europarlamentare: Nu avem o locomotivă și nu vom avea, oricât am căuta

www.renasterea.ro
Nicolae Robu

Se anunță dezastru la europarlamentare pentru PNL  - O spune chiar unul din cei mai mari lideri ai formațiunii și primarul unuia din cele mai importante orașe din țară.

Presedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, spune că liberalii nu au ”o locomotivă”, un lider care să aibă în sondaje peste scorul partidului. Robu i-a dat drept exemplu pe Ion Iliescu, Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali care au fost ”locomotive” pentru partidele lor.

Într-o conferinţă de presă, de vineri, preşedintele PNL Timiş Nicoae Robu a declarat că indiferent cum va arăta lista finală a PNL cu candidaţii pentru alegerile europarlamentare, el şi organizaţia pe care o conduce susţin această listă, însă, spune el, partidul are nevoie de ”o locomotivă”.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

”Indiferent cum va fi întocmită lista, o voi susţine, atât eu cât şi organizaţia Timiş şi ne vom însuşi ce se stabileşte la nivelul decizional statutar, dar încercăm să influenţăm decizia. Pe listă trebuie să se găsească, pe poziţie eligibilă, oameni care au avut o prestaţie bună în Parlamentul European. Cristian Buşoi e unul care a avut o asemenea prestaţie, drept urmare îl susţin să se regăsească pe o poziţie eligibilă. Nu oricine are vocaţie, competenţe pentru a fi un bun europarlamentar. Desigur, trebuie să ţinem seama că nu avem o locomotivă şi nu vom avea oricât am căuta-o. Orice sondaj arată că nimeni din PNL sau simpatizanţii PNL nu are un scor peste scorul partidului. Preşedintele Iohannis este susţinut de PNL la preşedinţie, domnia sa are scorul pe care îl are, stă foarte bine, dar asta e situaţia reală. Am avut în istorie Ion Iliescu, locomotivă pentru PSD în diferitele sale ipostaze, Gigi Becali, locomotivă pentru PNG, Corneliu Vadim Tudor pentru PRM. Trebuie să recunoaştem, Dacian Cioloş este locomotivă pentru alianţa de partide în numele căreia a anunţat că va candida. Este o realitate. Nu putem să cădem în ridicol şi să nu vedem nişte realităţi evidente”, a declarat Nicolae Robu.

Preşedintele PNL Timis a mai adăugat că pe locuri eligibile pe lista cu candidaţi la alegerile europarlamentare, din partea PNL ar trebui să se regăsească Daniel Buda, Cristian Buşoi, Gheorghe Falcă şi Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.