Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Robu șterge pe jos cu Florin Cîțu

Tion
Nicolae Robu

Fost lider PNL Timiș și fost primar al Timișoarei, Nicolae Robu, se declară uluit nu doar de petele din biografia lui Florin Cîțu, ci și de explicațiile premierului, explicații care în opinia liberalului jignesc conduița și inteligența tuturor românilor onești.

„Eu cred că Ludovic Orban nu a făcut niciun linșaj la adresa Premierului Câțu. A vorbit foarte decent, calm, sobru, sincer, cum o face de obicei, despre teme despre care nu avea cum să nu vorbească! Eu sunt uluit nu numai că dl Cîțu a făcut ce-a făcut, chiar nu-l vedeam omul care să facă așa ceva. Sunt uluit și mai mult că dânsul și susținătorii săi, în loc: să spună, ca oameni responsabili, că faptele sunt extrem de grave, că este gravă și regretabilă ascunderea lor, să facă apel ca nimeni să nu repete astfel de fapte și apoi să invoce instituția reabilitării, de care, în opinia mea, în afara criminalilor și violatorilor, orice om trebuie să poată beneficia, ei -dl Cîțu și susținătorii- AU JIGNIT conduita și inteligența a numai Dumnezeu știe câtor oameni, spunând: TOȚI am făcut așa ceva -în traducere liberă: nu-i nimic grav să pui în pericol viața unor semeni, cu toții am făcut-o!-. NU, d-nelor și d-lor, n-am făcut toți așa ceva, chiar dacă fiecare ne avem păcatele noastre! Majoritatea covârșitoare a noastră n-am pus în pericol viața unor semeni și n-am uitat să ne plătim datoriile la bancă! Degeaba s-a ieșit ulterior cu abordarea corectă, mai bine zis parțial corectă! Ce-a fost de dezvăluit privindu-i, ei dezvăluiseră, deja!”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Acesta pune la îndoială credibilitatea premierului.

„În privința d-lui Câțu, mă întreb, ce credibilitate mai poate el avea că este un om sincer, când:

  • El răspunde la întrebarea dacă i s-au pus cătușe sau nu, că nu-și amintește
  • Apoi, la întrebarea dacă a consumat sau nu droguri, că judecătorul a închis cazul cu nerambursarea creditului (?!!!), răspuns fără nicio legătură cu întrebarea
  • Iar la întrebările privind acei cca 7.000 de dolari, pe care i-a datorat să lase, pe fond, lucrurile, într-o asemenea ceață!”, a mai scris liberalul.

Pe de altă parte, Robu spune că Orban nu va duce niciodată PNL spre progresism sau neomarxism și susține valorile tradiționale ale poporului român.

„Punct de vedere personal, privindu-l pe Ludovic Orban: este un liberal autentic, a luptat “în tranșee”, în toate campaniile, pt cauzele PNL, nutrește până în ultima celulă valorile liberalismului de dreapta, nu va duce niciodată PNL spre progresism / neomarxism, susține valorile tradiționale, conservatoare -familie, patrie etc.-, care au dus omenirea la nivelul la care este ea astăzi, valori cu care rezonează peste 80% din populația României, din ce în ce mai indignată și mai îngrijorată de curentele “neo”, cunoaște personal, după nume și prenume, majoritatea covârșitoare a Primarilor și Președinților de organizații locale liberale, empatizează cu ei, îi simte și este simțit de ei în carne și oase, nu este pt ei o abstracție, o promisiune că vor primi bani -promisiune ce știm bine cu toții că nu se va materializa!-, pt că nimeni nu poate gestiona discreționar banii țării, indiferent de funcția deținută”, a mentionat fostul lider PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.