Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Stanciu primit cu ostilitate la Sparta Praga: 'Stanciu, trădătorule, sper să arzi în iad'

FC Steaua
Nicolae Stanciu

Fotbalistul român, Nicolae Stanciu (26 de ani), a fost primit cu ostilitate de fanii fostei sale echipe Sparta Praga, care l-au acuzat de trădare pe fotbalistul român care a ales să se alăture rivalei, Slavia Praga, după o perioadă scurtă petrecută la echipa Al-Ahli Jeddah, potrivit Mediafax.

La începutul partidei, mii de jucării de pluș au fost aruncate spre gazon, dar și șerpi și șobolani din cauciuc. De asemenea, suporterii au afișat bannere cu mesaje extrem de dure. ”Nico = Trădător”, ”Stanciu este Iuda din Slavia”, ”Anti Stanciu” sau ”Stanciu, trădătorule, sper să arzi în iad” au fost câteva dintre mesajele transmise jucătorului român. Se pare că această acțiune a fost premeditată pe forumurile suporterilor.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Cu toate acestea, conducerea Slaviei a reușit să transforme această acțiune într-un gest frumos. Aceștia au adunat jucăriile și le vor dona unor copii bolnavi de leucemie. Mai mult decât atât, finanțatorul lui Slavia Praga, Jaroslav Tvrdik, a anunțat că, pentru fiecare jucărie aruncată, clubul va dona o sută de coroane către Fundația Donor.

În ciuda ostilității suporterilor, se pare că nu există antipatii între Nicolae Stanciu și conducerea clubului Sparta Praga, românul strângându-i mâna finanțatorului Spartei înaintea partidei, conform iSport.cz.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

Slavia Praga s-a impus cu scorul de 3-0 în fața rivalei Sparta Praga. Golurile au fost marcate de Soucek (minutul 19) și Masopust (minutul 90). În minutul 55, Sacek a comis o greșeală, împingând mingea în poarta propriei sale echipe.

Jucătorul român a făcut parte din primul unsprezece, însă a fost schimbat, în minutul 70, cu Zeleny.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.