Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolas Cage a prezentat la Moscova filmul 'USS Indianapolis: Men of Courage'

Nicolas Cage

Actorul american Nicolas Cage a prezentat luni la Moscova în mijlocul unui public numeros, cel mai recent film al său, drama de război bazată pe fapte reale, ''USS Indianapolis: Men of Courage'', care va fi lansată în cinematografele din Rusia la 22 septembrie, relatează EFE. Nicolas Cage îl interpretează pe Charles McVay, căpitanul crucişătorului USS Indianapolis scufundat în Marea Filipinelor în 1945 la câteva zile după ce a predat echipamentul necesar pentru bombele atomice de la Hiroshima şi Nagasaki.

Aproximativ 900 dintre cei 1.197 de membri ai echipajului au murit în cele cinci zile cât au stat în apă, mulţi dintre ei fiind devoraţi de rechini. Pentru a reda cât mai fidel drama, actorul a dorit să vorbească cu câţiva dintre supravieţuitorii echipajului. În faţa mass-media ruse interesate de interpretarea sa, Cage a declarat că i-a plăcut foarte mult rolul, subliniind - "oceanul este prima mea dragoste". Cage, care în filmul lui Oliver Stone 'Snowden' joacă rolul unui fost agent al NSA în câteva scene, a răspuns cu diplomaţie la întrebarea dacă îl susţine pe adevăratul Edward Snowden, refugiat în Rusia. "Oliver Stone este prietenul meu, am mai lucrat împreună şi îi eram dator. Ceea ce am făcut este de fapt o apariţie, iar munca unui actor nu este de a transmite mesaje, ci de fi oglinda societăţii, de a ilustra ce se întâmplă. Iar povestea lui Snowden a schimbat lumea şi ca actor am vrut să ilustrez acest lucru dintr-un punct de vedere neutru".

În prima lui vizită în Rusia, Nicolas Cage, care a primit multe laude de la jurnaliştii locali, a declarat că este încântat de această ţară. "Am un mare respect faţă de Rusia, îmi place literatura rusă, baletul şi dansul", a spus Cage, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.