Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolas Maduro reiterează nevoia de dialog cu opoziția

RTV.net
nicolas maduro

Nicolas Maduro, președintele Venezuelei, a reiterat vineri nevoia de dialog cu opoziția, pentru rezolvarea conflictului național, și a făcut apel la pace și unitate națională în rândul cetățenilor, relatează agenția de presă Tass.

„Îmi reiterez apelul la dialog național pentru obținerea păcii. Săptămâna care vine va aduce vești bune despre rezultatele discuțiilor. Continui să insist pentru stabilirea unui corp permanent destinat discuțiilor de pace”, a declarat Maduro, conform Mediafax.

„Fac apel la pace și unitate. Fără conspirații, furie, fără apeluri pentru intervenții militare, fără sancțiuni și fără embargo!”, a adăugat președintele Venezuelei.

Nicolas Maduro a fost contestat de Juan Guaidó, şeful Adunării Naţionale din Venezuela, s-a autoproclamat preşedinte interimar al ţării în contextul crizei politice grave. Nicolas Maduro tocmai a început al doilea mandat de preşedinte al Venezuelei, dar zeci de mii de persoane au continuat protestele, denunţând fraude electorale.

Rusia și China îl susțin pe președintele Nicolas Maduro, în timp ce majoritatea statelor occidentale sunt de partea liderului opoziției, Juan Guaido.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.