Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatoarea Nicoleta Pauliuc este noua preşedintă a Organizaţiei de Femei a PNL

Nicoleta Pauliuc

Senatoarea Nicoleta Pauliuc este noua preşedintă a Organizaţiei de Femei a PNL, ea primind 837 de voruri la Congresul OFL de vineri seară.

Potrivit reprezentanţilor PNL, votul de la Congresul Organizaţiei Femeilor Liberale s-a încheiat, iar în urma numărătorii, dintr-un total de 1.221 de voturi exprimate, rezultatele sunt: Nicoleta Pauliuc - 837 de voturi, Cristina Trailă - 338.

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a afirmat, la Congres, că este convinsă că Organizaţia de Femei a Partidului Naţional Liberal poate avea ”un rol extraordinar în următorii ani: pentru modernizarea României, pentru emanciparea femeii în această ţară şi pentru victoria PNL în alegerile din 2024”. ”Femeile liberale au cunoştinţele, determinarea şi disponibilitatea de a lupta pentru România şi pentru PNL, cu suflet, în prima linie a viitoarelor bătălii electorale”, a subliniat ea.

Proiectul

Ea a explicat motivele pentru candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale: ”Crezul meu este acela că în politică, devii credibil şi puternic când pui suflet. Când discursul şi acţiunile tale sunt autentice, când vorbeşti şi faci lucruri pe care le înţelegi şi le simţi. Asta am simţit eu când am vorbit în public de experienţa pe care am avut-o ca bolnav şi, apoi, de supravieţuitor de cancer. Oamenii s-au regăsit în experienţa mea, mi s-au alăturat şi mi-au dat putere să schimb în bine lucrurile pentru ei. Asta am simţit când am venit în Parlament cu legi pentru viaţă care au fost votate în unanimitate”.

”Candidez, de asemenea, la preşedinţia OFL ca să promovăm mai mult femeile, ca să transformăm împreună potenţialul feminin liberal în realitate politică liberală. Eu candidez astăzi pentru ca un număr cât mai mare dintre voi să poată candida mâine la Parlament, la primării, la consilii locale şi judeţene. Candidez pentru ca, din această sală, să avem mai multe femei secretar de stat şi da, domnule secretar general al partidului, cât mai multe femei ministru”, a adăugat Pauliuc.

Hub de resurse

Ea a menţionat că printre obiectivele programului său, intitulat ”Pentru România, cu suflet”, se află transformarea OFL ”într-un hub de resurse umane profesioniste pentru partid”.

”Îmi doresc corecta reprezentare a doamnelor din PNL în structurile de conducere centrale şi locale ale partidului. Nu de dragul unei discriminări pozitive de gen, ci pentru că liberalismul românesc are nevoie de noi, femeile liberale, de o voce mai caldă şi mai bine orientată către nevoile sociale cu care se confruntă România. Trebuie să avem strategii de comunicare personalizate pe grupuri ţintă, inclusiv pentru femei, şi trebuie să avem în poziţii cheie femei care să transmită empatie şi să le dea românilor speranţă. Dragi colegi, nu venim să vă luăm locurile. Dacă la o masă stau 4 bărbaţi, aducem noi o masă de 10. Zece minţi luminate găsesc soluţii mai bune la problemele puse pe masă”, a mai afirmat Pauliuc.

Potrivit acesteia, OFL trebuie să fie ”un generator de politici publice” aplicabile domeniilor sociale, iar direcţiile de interes sunt familia, siguranţa cetăţeanului, dependenţa de droguri şi de social media, egalitatea de şanse, educaţia şi sănătatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.