Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicoleta Pauliuc, senator PNL: Guvernul PSD se joacă alba-neagra cu banii românilor

ziare.ro
Nicoleta Pauliuc

Senatorul PNL Nicoleta Pauliuc susține că prima rectificare bugetară a lui 2018 s-a desfășurat sub semnul bâlbâielilor actualului guvern. „Mai întâi, membrii guvernului l-au acuzat pe Președinte că blochează rectificarea și că, astfel, pune în pericol plata pensiilor, salariilor și alocațiilor pentru copii. Apoi, pe măsură ce se apropia ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, declarațiile miniștrilor s-au schimbat total, de data aceasta afirmând că rectificarea bugetară poate merge înainte și fără aviz, ceea ce s-a și întâmplat în ultima ședință a Guvernului. În realitate, guvernul poate oricând să facă rectificarea bugetului oricăror instituții fără avizul CSAT, mai puțin a celor de securitate, dar Viorica Dăncilă a rectificat tot”, a scris senatorul PNL pe pagina sa Facebook.

Pauliuc critică, de asemenea, și schimbările făcute pe ultima sută de metri de Guvernul Dăncilă în structura bugetului. „În acest zgomot, modul incredibil în care finanțele au schimbat cifrele macroeconomice este de neconceput. Cheltuielile și încasările au crescut, fiecare, cu mai multe milioane de lei în mai puțin de o lună”, explică aceasta  .

În opinia parlamentarului liberal, acțiunile PSD-ALDE arată că Liviu Dragnea „jonglează cu bugetele instituțiilor pentru a șantaja șefii serviciilor secrete, într-o încercare disperată de subordonare a acestora” și că „alocările de la Ministerul Dezvoltării au crescut pentru ca Liviu  Dragnea să se asigure de sprijinul liderilor PSD din teritoriu”.

Concluzia senatorului PNL este următoarea: „PSD se joacă alba-neagra cu banii românilor, încercând prin orice mijloace să arunce asupra altora vina lipsei banilor pentru salarii și pensii”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.