Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Bancu, de la Universitatea Craiova, riscă o AMENDĂ uriașă de la CNCD, după ce l-ar fi făcut 'cioară împuțită' pe Bradley De Nooijer, de la Viitorul

Lupa Mea
Nicuşor Bancu

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat în cazul de rasism în care au fost protagoniști Nicușor Bancu (Universitatea Craiova) și Bradley De Nooijer (FC Viitorul). Căpitanul oltenilor riscă o amendă dacă se dovedesc adevărate acuzațiile care îi sunt aduse, anunță MEDIAFAX.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Ploiești: 'Ghița e în Serbia/ Nu ne mai alungați tinerii'

Asztalos Csaba, președintele CNCD, a anunțat că Nicușor Bancu, acuzat că l-ar fi numit pe Bradley De Nooijer "cioară împuțită", în meciul Universitatea Craiova - FC Viitorul, disputat luni, scor 3-1, riscă o amendă de până la 30.000 de lei.

„Jucătorul riscă o amendă contravențională începând de la 1.000 până la 30.000 de lei. Ancheta poate dura până la trei săptămâni. Și Federația Română de Fotbal a deschis o anchetă. Din păcate, rasismul este destul de prezent în sportul românesc. Nu doar rasismul, ci și xenofobia. Noi am mai avut cazuri cu jucători de culoare. Aceste incidente pot fi prevenite prin educație și prin sancțiuni”, a spus Asztalos Csaba, pentru ProSport.

Citește și: Dincă bagă anchetatorii ÎN SPERIEȚI: Criminalul din Caracal are tendințe sinucigașe

Întreg scandalul a pornit după ce căpitanul Viitorului, Bogdan Țîru, a dezvăluit ce s-a întâmplat la nivelul gazonului: „Nu se poate ca un căpitan de echipă să îi spună lui Bradley ”cioară împuțită”, mă scuzați, iar arbitrul de tușă să nu audă. Noi trebuia să jucăm împotriva tuturor”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.