Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan așteaptă o RĂSTURNARE de SITUAȚIE: 'Aș putea REVENI în USR'/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan

Nicușor Dan și-a anunțat demisia din USR și a explicat că a luat această decizie ca urmare a hotărârii Biroului Național în privința definirii familiei. Nicușor Dan susține însă că dacă un for superior Biroului Național va lua o altă decizie decât cea de ieri, atunci el este dispus să revină în partid.

”Eu rămân disponibil pentru politica românească, rămân disponibil pentru USR, dacă într-un for statutar superior Biroului Național se schimbă decizia luată ieri (...) Mai există două foruri superioare. Dacă partidul își schimbă politica pe acest subiect în forurile superioare, eu sunt gata să mă întorc și dacă ei mă mai primesc (...) Nu este un șantaj la adresa partidului, este o poziție a mea.

Nu a fost o țâfnă de moment, așa cum s-a interpretat. Am avut un Birou Național duminică, în urma căruia am spus că voi lua această decizie.

Îmi pare rău că această decizie se suprapune cu campania electorală din unele orașe din România. Puteam să întârzii acest moment până la finalul campaniei electorale, dacă nu făceau alții acest anunț.

Decizia mea a fost comunicată ieri pe mail și va fi trimisă astăzi la filiala Sectorului 6, care se va reuni la începutul săptămânii viitoare (...) Decizia mea este efectivă, produce efecte.

Dacă decizia nu se va schimba, voi aștepta să apară un partid politic în care să mă regăsesc. Deocamdată nu există un astfel de partid”, a declarat Nicușor Dan.

Întrebat dacă se așteaptă ca Dacian Cioloș să îi ia locul la șefia USR, Nicușor Dan nu a exclus varianta: ”Asta vor decide membrii USR”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.