Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău, NIMICIT după declarațiile privind aurul: 'Adunătură de slugi și borfași, de analfabeți și șmecherași purtători de ghiuluri în loc de creier'

arhiva personala
Niculae Badalau

Avem aur foarte mult. Îl vindem, îl ia Banca Națională, ne facem inele, ghiuluri - este declarația făcută de ministrul Economiei, Niculae Bădălău, care a scandalizat opoziția. PMP a reacționat promp la declarațiile social - democratului, prin secretarul general adjunct, Ioana Constantin.

"Aurul, ghiulurile și borfașii

Bădălău, ministrul Economiei: ”Avem aur foarte mult. Îl vindem, îl ia Banca Națională, ne facem inele, ghiuluri”.

Citește și: Tudorel Toader a RĂBUFNIT pe tema numirii lui Kovesi procuror european pe criterii politice: 'Noi primim aceste recomandări'

Unul care în 1988 sustrăgea 4 saci de grâu e azi ministrul Economiei și vorbește despre aurul României. Fostul șofer al infractorului Voicu e azi parlamentar și scrie, împreună cu țeparul din Teleorman, legi despre rezerva de aur a României. Altul care ascundea tablouri prin pereți și bani prin cimitire se joacă cu economia țării.

Oameni ca ei nu doar că au jefuit România, dar au deformat o țară. Exemplul unei adunături de slugi și borfași, de analfabeți și șmecherași purtători de ghiuluri în loc de creier a devenit model pentru cei mai mulți politicieni. Nu a existat niciodată după 1990 un nivel mai slab al celor care guvernează, nu a existat nicicând un nivel atât de ridicat al ticăloșiei", scrie pe Facebook Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.