Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău îi felicită pe Iohannis şi PNL: 'În alegerile viitoare PSD îi va bate rău'

Inquam Photos / Octav Ganea
niculae badalau

Preşedintele PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău, a transmis, marţi, felicitări preşedintelui Klaus Iohannis pentru obţinerea celui de-al doilea mandat, dar şi Partidului Naţional Liberal. "Îi asigur că în alegerile viitoare PSD îi va bate rău", a spus social-democratul.

"Aş vrea să-l felicit pe domnul preşedinte Iohannis pentru câştigarea celui de-al doilea mandat, să felicit colegii de la PNL şi să-i asigur că în alegerile viitoare PSD îi va bate rău", a spus Nicolae Bădălu, marţi, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

"Noi am avut două teme mari și late: o femeie se bate cu șapăte bărbați și dezbaterea. Ceea ce se pare că nu au funcționat, ăsta e adevărul. Că altfel ne votau românii", a mai afirmat Niculae Bădălău, întrebat dacă e vina staff-ului PSD de campanie pentru rezultatul alegerilor prezidențiale.

Candidatul PSD Viorica Dăncilă a ”câştigat” în cinci judeţe cele de-al doilea tur al prezidenţialelor, cel mai mare scor fiind înregistrat în Teleorman.

Judeţele în care a obţinut cele mai multe voturi, devansându-l astfel pe Klaus Iohannis, sunt Giurgiu, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.