Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău: 'Vom încerca să analizăm piaţa unică, să găsim soluţii pentru dezvoltarea pieţei unice'

arhiva personala
Niculae Badalau

Consiliul de Competitivitate care se desfăşoară luni, la Bruxelles, va aborda aspecte legate de piaţa unică, în vederea găsirii de soluţii pentru dezvoltarea acesteia, a declarat ministrul Economiei, Niculae Bădălău, scrie Agerpres.

"Şedinţa de astăzi a Consiliului de Competitivitate este axată pe piaţa internă şi a industriilor. Vom încerca să analizăm piaţa unică, să găsim soluţii pentru dezvoltarea pieţei unice. De asemenea, o să continuăm cu o sesiune publică de dezbatere privind modul cât mai eficient de utilizare a inteligenţei artificiale. În continuare vom aborda aspecte din recenta comunicare a comisiei,"O planetă curată pentru toţi", prânzul de lucru va fi dedicat eficienţei industriei de apărare. Vom discuta şi despre impactul procesului semestrului european şi nu în cele din urmă vom discuta despre progresele făcute în dosarele legislative de la începutul acestui an", a declarat Niculae Bădălău.

Citește și: Viorica Dăncilă vine cu EXLICAȚII NOI - Cum va fi modificată OUG 114: 'Asta nu înseamnă că dacă cine strigă mai tare, ăla are dreptate'

Oficialul, prezidează, luni, la Bruxelles, prima reuniune a Consiliului Competitivitate (COMPET), secţiunea piaţă internă şi industrie, de la preluarea de către ţara noastră a preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.