Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculescu și Hsieh s-au calificat în sferturile probei de dublu la Cincinnati

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Monica Niculescu

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu și taiwaneza Su-Wei Hsieh s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.536.154 dolari, grație victoriei cu 6-7 (4), 7-5, 10-8 în fața cuplului Kristina Mladenovic (Franța)/Anastasia Pavliucenkova (Rusia), conform Agerpres.

Niculescu și Hsieh s-au impus într-o oră și 49 de minute și și-au asigurat un cec de 18.830 dolari și 190 de puncte WTA. În turul al treilea, cuplul româno-taiwanez va înfrunta învingătoarele din meciul care le opune pe principalele favorite, rusoaicele Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, și perechea Gabriela Dabrowski (Canada)/Jelena Ostapenko (Letonia).

Niculescu și Hsieh au mai făcut pereche anul acesta la Biel-Bienne (Elveția), unde au câștigat titlul. Tot miercuri, perechea Irina Begu/Raluca Olaru s-a calificat în sferturile de finală, după 7-6 (2), 1-6, 10-6 cu cuplul Shuko Aoyama (Japonia)/Darija Jurak (Croația). Begu și Olaru au câștigat anul acesta titlul la București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.