Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Constantinescu, acuzații ULUITOARE: Victor Ponta a primit de la Bruxelles lista cu cei care trebuie arestați

Nicuşor Constantinescu

Fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, susține că fostul premier Victor Ponta ar fi primit, după o vizită la Bruxelles, o listă cu liderii PSD care trebuie arestați și scoși din circuit.

Citește și: Noroc bun! Ultimul strigăt de disperare al unui muribund/OPINIE

Redăm interviul acordat de Nicușor Constantinescu la Realitatea PLUS.

Anca Alexandrescu: Ați dorit foarte mult să facem acest interviu și bănuiesc că aveți ceva important de transmis oamenilor de dincolo. Dvs. ați acuzat în mai multe rânduri amestecul sri, Coldea, faptul că Victor Ponta a asistat la condamnări pe bandă ale oamenilor din PSD, pe baza unei liste făcute de nasul sau, George Maior. Să pornim discuția de aici. Au fost reclamate abuzuri politice, a apărut și numele lui Băsescu. Dosarele dvs. au legătură cu Radu Mazăre și Strutinki, amândoi condamnați. De ce v-ați dorit să facem acest interviu?

Nicușor Constantinescu: Vreau să confirm adevărul celor spuse de dvs. și de invitații pe care i-ați avut, confirm existența și funcționarea în continuare a acestui stat paralel, care a început și a demarat de pe vremea lui Băsescu, în anul 2005, cu decizia CSAT în care au fost stabilite în mod ilegal și peste Constituția României au fost stabilite modurile de determinare ale securității naționale și în care au fost inclusiv actele de corupție.

Anca Alexandrescu: Va referiți la acea decizie a CSAT prin care s au încheiat acele protocoale?

Constantinescu: Și în baza acestei decizii, s-au făcut aceste protocoale care din păcate au generat o serie de abuzuri, televizate, la tv de casă, cu cătușe, s-a declanșat o teroare națională fiind executați și arestați, inclusiv eu că președinte de CJ, inclusiv Radu Mazăre că primar în funcție, și alți lideri care așa cum ați confirmat și afirmat și alți invitați , am faacut și facem parte dintr o lista nominală

Anca Alexandrescu: Cine a făcut această lista?

Constantinescu: ACUZAȚII – LISTA CU CEI CARE TREBUAIU ARESTAȚI, TRIMISĂ DE LA BRUXELLES. MAI MULȚI COMISARI AR FI DETURNAT FONDURI EUROPENE, a fost concepută la Bruxelles și predată premierului Victor Ponta, încă din 2012, a fost predată de comisar și cei care conduceau UE și a avut un character ilicit și ilegal, a avut un caracter umilitor pentru un prim ministru al unei țări cu drepturi depline în UE, când i se da lista cu subordonații pe care trebuie să-i închizi

Anca Alexandrescu: Care era scopul. Ați făcut referire la interviul pe care l-am realizat cu Mircea Cosma. Domnia să spunea că aceste arestări au venit că urmare a unei teorii lansată grupul de la Cluj , nu de la Bruxelles.

NC: Vedeți dvs niciun lucru nu se poate întâmplă în exterior față acceptul unor oameni din interior. Grupul de la Cluj a fost făcut și face parte dintr-o grupare care s-a considerat ideologică, superioară și care au vrut să-și impună punctul de vedere înainte de aderarea României la UE, cât și după. Problema este că, m-ați întrebat de Bruxelles, comisarul Barroso încă din 2004 când am ajuns președinte CJ Constanța, trei mandate, ultimele două că am fost votat de cetățenii județului Constanța, pentru proiectele pe care le-am realizat, apoi arestat sub veșnică acuzație abuz în serviciu, clasică în toate proiectele și programele, deși ele sunt pentru dezvoltarea Constanței. Va spuneam de comisarul Barosso. Că m-ați întrebat de 2005. Am avut un prim conflict cu comisarul pentru aderarea României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.