Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan A PROMIS, dar face numai CÂRPELI ca să rezolve problemele cu apa caldă și căldura: Va face o centrală provizorie la fostul CET Titan

Facebook/Nicușor Dan
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei a avut joi discuţii cu ministrul Energiei şi cu reprezentanţii Elcen şi Termoenergetica. El a precizat că împreună cu Virgil Popescu a convenit asupra necesităţii creării unei centrale provizorii la fostul CET Titan care va permite furnizarea căldurii şi apei calde la parametri optimi şi va reduce considerabil avariile la reţeaua de termoficare, anunță news.ro.

„Am avut astăzi (joi - n.r.) o discuţie cu echipa de conducere a Ministerului Energiei, dar şi cu reprezentanţi de la Elcen şi Termoenergetica, referitor la situaţia termiei din Capitală şi soluţiile pe care le putem implementa pentru servicii mai bune oferite cetăţenilor.

Citește și: VIDEO Renate Weber ARUNCĂ ÎN AER România: Se pot DESFIINȚA toate pensiile speciale, cu excepția celor ale magistraților! .

Am convenit cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, asupra necesităţii creării unei centrale provizorii la fostul CET Titan. Circuitul apei dinspre CET Sud şi zona de nord este foarte lung. Din acest motiv, se reduce presiunea apei, ceea ce duce la furnizarea căldurii sub parametrii normali.

Creăm, astfel, o centrală provizorie care va permite furnizarea căldurii şi apei calde la parametri optimi şi va reduce considerabil avariile la reţeaua de termoficare.

Facem paşi importanţi pentru ca bucureştenii să aibă iarna viitoare garanţia unor condiţii decente în locuinţe. Am început deja lucrările de reparaţii la 15 kilometri de conductă din totalul de 53 prevăzuţi în acest an, pentru alţi 40 de kilometri demarăm licitaţiile şi vom atrage fonduri europene pentru lucrări în acest domeniu”, a scris Nicuşor Dan joi pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.