Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan acuză 'o nouă dezinformare': Alexandru Arşinel nu a fost dat afară din teatru, ci doar din funcția de director artistic

Facebook/Nicușor Dan
Nicusor Dan

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, îi acuză de dezinformare pe care au susținut că l-a dat afară pe actorul Alexandru Arșinel de la Teatrul „Constantin Tănase”. Edilul afirmă că Arișel a fost dat afară doar din funcția de director artistic, dar este în continuare actor colaborator al teatrului.

„Precizări la o nouă dezinformare.

Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase. Adică, are un contract de colaborare cu teatrul, iar contractul este în curs.

Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, scrie Nicușor Dan pe Facebook.

Actorul Alexandru Arșinel spune că se simte umilit de Nicușor Dan, după ce primarul Capitalei nu i-a mai prelungit contractul pentru funcția de consilier artistic în cadrul Teatrului Constantin Tănase. În vârstă de 82 de ani acum, maestrul spune că primarul nu i-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut.

Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, l-a criticat dur pe Nicușor Dan pentru decizia luată.

„Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arșinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poți să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat și a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicușor Dan cu Alexandru Arșinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înțelege. Maestrul Arșinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani și nici nu mai avea vreo funcție de conducere. Își dorea să continue pe postul de consilier artistic și să-i învețe pe actorii mai tineri din experiența adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.