Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan, anunț INCENDIAR: I-am dat SMS doamnei Firea să o invit la o dezbatere, la baza STB: Mi-a oferit consultanţă politică

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan

Anunț surpriză făcut de candidatul USR - PLUS la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan a declarat că a invitat-o pe Gabriela Firea, printr-un SMS la o dezbatere la baza Societăţii de Transport Bucureşti (STB), iar aceasta l-a anunţat, tot prin SMS, că nu vine, dar i-a oferit consultanţă, dându-i diverse sfaturi politice.

Citește și: Raed Arafat trece la AMENINȚAREA elevilor: 'Nu vrei să porți mască? Ieși afară! E clar că la început va fi greu'

“Am sunat-o pe doamna Firea, la ora 10, nu mi-a răspuns. E o persoană ocupată. I-am dat un SMS chiar atunci în care i-am spus că am aflat că vine la URAC, i-am spus că îi îndeplinesc dorinţa şi o invit la această dezbatere la baza STB-ului. Mi-a răspuns prin SMS. Nu este nici legal, nici civilizat să fac public răspunsul. În esenţă, mi-a oferit o consultanţă politică. Mi-a dat nişte sfaturi politice”, a declarat Nicuşor Dan, joi, într-o conferinţă de presă, conform News.ro.

Candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei spune că într-o dezbatere cu Gabriela Firea va fi demontată realitatea pe care aceasta a fabricat-o şi în care pompează bani publici.

“Insistă să vorbească de realităţi falsificate, insistă să spună că a luat un miliar de euro bani europeni când ea a luat de 30 de ori mai puţin, insistă să spună că a reabilitat 50 de kilometri conductă pe inelul principal când ea a reabilitat mai puţin de un un kilometru, insistă să spună că a plătit subvenţia STB când ştim bine că nu a plătit-o şi datoria este de un miliard. Toată această realitate inventată, fabricată în care pompează bani public în campanie de publicitate poate să fie demontată la o dezbatere unu la unu cu documentele în faţă”, a explicat Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.