Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan anunţă că în şedinţa CGMB din 8 decembrie se va face rectificarea bugetară pentru a se plăti stimulentele copiilor şi adulţilor cu dizabilități

Inquam Photos - George Călin
Inquam Nicușor Dan primărie

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că un punct pe ordinea de zi a şedinţei din 8 decembrie a Consiliului General al Municipiului Bucureşti va fi rectificarea bugetară „pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, nou-născuţilor, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate şi cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro”. El a adăugat că speră să fie validate până marţi mandatele consilierilor generali, pentru a putea fi aleşi şi cei doi viceprimari ai Capitalei, anunță news.ro.

„Am stabilit pentru ziua de 8 decembrie o şedinţă extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cu câteva puncte urgente pe ordinea de zi. Va fi vorba în primul rând despre rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, nou-născuţilor, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate şi cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro”, a scris Nicuşor Dan joi pe Facebook.

Citește și: Cine sunt candidații la funcția de premier. Posibile evoluții după alegerile parlamentare

Edilul a mai spus că vor fi luate decizii privind ajutorul financiar pentru instituţiile independente din domeniul artelor.

„În plus, vom lua decizii privind ajutorul financiar pentru instituţiile independente din domeniul artelor spectacolului şi vom solicita Ministerului Educaţiei şi Cercetării preluarea cluburilor sportive şcolare şi a cluburilor copiilor din Bucureşti. Va fi supusă de asemenea atenţiei CGMB propunerea eliminării taxei pentru turism în 2021”, a adăugat Dan.

El şi-a exprimat speranţa că până pe 8 decembrie vor fi validate mandatele consilierilor generali, pentru a putea fi aleşi cei doi viceprimari ai Capitalei.

„Sper în acelaşi timp ca toate mandatele consilierilor generali să fie validate până în ziua de marţi, astfel încât să se poată alege şi cei doi viceprimari ai Capitalei. Voi trimite mâine şi o adresă către instanţă, cu solicitarea accelerării acestui proces care trenează deja de destulă vreme”, a completat primarul general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.