Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan anunţă că va propune alocarea unui milion de lei pentru festivalul naţional de teatru din România - FNT 2022

Primăria Capitalei
Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că va propune, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de miercuri, alocarea sumei de un milion de lei pentru festivalul naţional de teatru din România-FNT 2022, care se va desfăşura în perioada 5-13 noiembrie, conform news.ro.

„Primăria Capitalei se alătură şi anul acesta UNITER şi sprijină organizarea, la Bucureşti, a celui mai important şi longeviv festival naţional de teatru din România-FNT 2022. Voi propune în şedinţa de Consiliu de mâine, 31 august, alocarea sumei de 1 milion de lei pentru susţinerea acestui festival. Cele mai bune producţii teatrale româneşti din toată ţara vor putea fi vizionate în perioada 5-13 noiembrie, pe scenele teatrelor din Capitală”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

Edilul general a adăugat este un susţinător al mişcării teatrale şi îi asigură pe toţi cei care activează în acest domeniu că „Primăria Capitalei este şi va rămâne un partener de încredere”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.