Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan anunță lucrări de înlocuire a conductelor din rețeaua de termoficare

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan

Primarul general Nicușor Dan a anunțat joi începerea unor lucrări de modernizare a rețelei de termoficare, notează mediafax.

Primarul general Nicușor Dan a anunțat că în aceste zile a fost deschis un șantier nou de modernizare a rețelei de termoficare, în zona Piața Romană – Piața Victoriei – Bulevardul Ion Mihalache, unde vor fi înlocuite conducte pe o lungime de 11 kilometri.

„În zilele următoare vom deschide două noi șantiere pentru lucrări de termoficare, în zonele Pantelimon și Progresul, de aproximativ 10 km fiecare. Se lucrează de asemenea la 7 km în zona Ferentari, rest dintr-un șantier de 13 km început anul trecut”, a anunțat Nicușor Dan.

Conform acestuia, tronsonul Piața Romană – Piața Victoriei – Bulevardul Ion Mihalache asigură energia termică pentru 66 de blocuri, iar lucrările de modernizare vor crește parametrii de furnizare pentru locuințele din aceste blocuri, dar și nivelul presiunii apei în întreaga zonă.

Lucrările sunt executate fără întreruperea alimentării cu apă caldă și căldură, fiindcă sunt folosite conducte provizorii, care permit munca de șantier fără afectarea bucureștenilor racordați la sistemul centralizat de termoficare.

„Contrar zvonurilor care circulă în această perioadă, nu există niciun risc de insolvență legat de Termoenergetica. Toate chestiunile financiare legate de termoficare sunt în atenția Primăriei Generale și a Guvernului României și avem resursele necesare în această perioadă”, a mai transmis primarul general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.