Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan anunță proiecte privind achiziționarea a 100 de autobuze electrice: O promisiune neonorată a fostei administraţii

Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că, în cadrul şedinţei Consiliului General de luni, se discută patru proiecte pentru achiziţia a 100 de autobuze electrice din fonduri europene, potrivit News.ro.

Primarul a ținut să precizeze, la începutul şedinţei Consiliului General, că achiziţionarea de autobuze electrice este o promisiune neonorată a fostei administraţii.
"Avem patru proiecte care vizează achiziţia de autobuze electrice. Într-o şedinţă precedentă am aprobat studiul de oportunitate pentru majorarea preţului. După cum ştiţi, achiziţionarea de autobuze electrice din fonduri europene a fost o promisiune neonorată a fostei administraţii, încă din 2018 a existat o hotărâre de consiliu, au urmat două licitaţii eşuate pentru că preţurile nu erau preţurile corecte de piaţă. Ce facem azi, ce am făcut în şedinţa precedentă a fost să actualizăm aceste preţuri”, a afirmat Nicuşor Dan, care a precizat că este vorba de achiziţia a 100 de autobuze electrice.
El a reamintit că a semnat în urmă cu câteva luni contractul pentru cumpărarea a 100 de tramvaie, tot din fonduri europene, iar primul tramvai va veni în vara anului viitor. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.