Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan, atac la Tolontan: 'O încercare de influențare a rezultatului alegerilor'

Inquam Photos / George Calin
nicusor dan usr Inquam Photos

Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), îl critică pe Cătălin Tolontan după ce jurnalistul a menţionat numele formaţiunii politice într-o anchetă despre corupţia din spitale.

În cel mai nou episod din ancheta despre neregulile de la Spitalul Malaxa, Tolontan scrie despre firma Noventis, care ar fi fost abonată la contracte dubioase cu spitalele bucureştene. Administratorul firmei este fratele unui candidat USR.

Vezi şi: SIMULARE -Câte mandate vor obține PSD și PNL la alegerile parlamentare. Distribuția pe FIECARE județ

"Sistemul e atît de autoreproductiv încît administratorul Noventis este fratele unui candidat USR la acest alegeri. Iar USR folosește electoral campania Gazetei despre Secureanu. Legătura lui Noventis cu jaful din spitale, publicată azi, este indigestă pentru USR, nu?!", scrie Tolontan pe blog.

Replica lui Nicuşor Dan a venit rapid. Acesta îl acuză pe Tolontan că vrea să influenţeze rezultatul alegerilor.

"În dimineața aceasta, în ultima zi de campanie electorală, numele unui candidat USR a fost menționat în cadrul unei investigații jurnalistice privind corupția din sistemul de sănătate. Vreau să spun foarte clar, candidatul USR nu este implicat cu nimic în toată această mizerie. El este doar fratele unui om care este acționar în cadrul unei firme al cărei alt acționar a fost audiat în scandalul legat de corupția de la Spitalul Malaxa și Spitalul Sf. Maria. Atât. Nici el și nici fratele lui nu sunt învinuiți de nimic.

Vezi şi: Imagini fabuloase: Gorghiu și Dragnea în culisele Antena 3/ VIDEO

Menționarea USR în anchetă, în ultima zi de campanie electorală, fără niciun fel de acuzații sau probe că ar fi făcut ceva greșit, nu este nimic mai mult decât o încercare de influențare a rezultatului alegerilor. Îmi pare rău că cel care a făcut acest lucru este un jurnalist față de care aveam toată aprecierea și despre care cred în continuare că a contribuit enorm la aflarea adevărului despre mizeria din sistemul de sănătate", scrie preşedintele USR pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.