Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Nicușor Dan, către Patriarhul Daniel, după ce a tăiat fondurile pentru Catedrala Națională: 'Trăim o perioadă complicată'

Primăria Capitalei
Nicușor Dan

Nicușor Dan, primarul General al Bucureștiului, a mers, vineri, la evenimentul organizat pentru împlinirea a 15 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel ca Întâistătător al Bisericii Ortodoxe Române. Primarul, care a luat, încă de la debutul mandatului său, decizia de a tăia din fondurile alocate Catedralei Naționale, i-a făcut cuvenitele urări Patriarhului României.

”Preafericirea Voastră

Îmi face o deosebită plăcere să transmit felicitările mele și ale cetățenilor Municipiului București cu ocazia aniversării celor 15 ani de la întronizarea ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.

Trăim o perioadă complicată, dificilă, confuză pentru mulți dintre noi. În toți acești ani, Biserica Ortodoxă Română a fost un reper de echilibru, de normalitate, de bun simț, iar meritul dvs. în toți acești ani este incontestabil.

Permiteți-mi să mă folosesc de acest prilej pentru a vă ura multă sănătate, determinare în ducerea la îndeplinire a misiunilor sacre încredințate Bisericii. Îmi exprim încrederea că puterea harului ziditor va lumina pe mai departe inițiativele Preafericirii Voastre și va continua să se manifeste în opera caritabilă a Bisericii Ortodoxe Române.

Rânduit de Dumnezeu în sărbătoarea Sfântului Grigorie Luminătorul, evenimentul întronizării Preafericirii Voastre ne amintește tuturor de înălțimea nevoințelor la care atât păstorii bisericii, cât și credincioșii sunt chemați prin Sfânta Evanghelie.

Nutrind credința în prezența mângâietoare a înțelepciunii a înțelepciunii divine, care va continua să vă îndrume pașii, vă rog să primiți Preafericite Părinte Patriarh Daniel, asigurarea întregii mele prețuiri pentru calea sfântă pe care conduceți Biserica Ortodoxă Română.

Cu considerație,

Nicușor Dan

Primar General”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.