Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, declarație neașteptată: Pasajul Ciurel nu ajută la mare lucru. Nu are un beneficiu concret

Podul Ciurel

Pasajul Ciurel care va fi inaugurat sâmbătă în București nu ajută la mare lucru, este mai degrabă o operațiune de imagine, declară candidatul independent la Primăria Capitalei Nicușor Dan, susținut de PNL și USR PLUS.

Citește și: Traian Băsescu detonează o nouă 'bombă' în campanie: 'Îi dau lui Nicușor Dan termen până mâine să spună care a fost prețul înțelegerii'

„Din păcate, (Pasajul Ciurel - n.r.) nu ajută la mare lucru. Este un pasaj prin care mașinile care vin pe Splaiul Independenței pot să facă stânga și dreapta pe Șoseaua Virtuții. Asta este tot ce aduce acest pasaj. Este mai mult o operațiune de imagine, decât un beneficiu concret pentru oraș”, declară la RFI Nicușor Dan.

El spune că ”problema fundamentală a acestui mandat în ceea ce privește infrastructura rutieră este cantitatea de investiție publică în infrastructura rutieră, care este derizorie, la nivelul a 70 de milioane de euro în patru ani de mandat”.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunță, pe Facebook, că Pasajul Ciurel „arată splendid”.

„Își va dovedi utilitatea începând de mâine (sâmbătă - n.r.), când se deschide circulația, pentru a fluidiza traficul în zone importante ale Capitalei : Iuliu Maniu, Drumul Taberei, Militari, Crângași, Lujerului etc. Puteam să ne bucuram de cel mai mare proiect de infrastructură acum mulți ani dacă dl Daneș, co-fondator al Uniunii Salvați Bucureștiul, împreună cu prietenul și colegul său, Nicușor Dan, nu ar fi blocat șantierul prin tribunale 10 ani. (...) Continuăm etapa a doua a investiției de la nod Virtuții până la Centura Capitalei, cu pasaj în zona bulevardului Uverturii. Constructorii rămân în șantier. Avem proiect tehnic și exproprieri. De data aceasta sunt eu aici, să mă lupt cu ei prin tribunale, dacă îndrăznesc să mai atace vreun document absolut legal”, scrie Firea pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.