Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan, despre autobuzele turistice fără acoperiş: Înţeleg de la STB că este o activitate profitabilă economică, spre deosebire de transportul public

news.ro
Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat, luni, despre autobuzele turistice fără acoperiş, că a înţeles de la STB că este o activitate profitabilă economică, spre deosebire de transportul public. El a mai arătat că preţul biletului este de ordinul a 20-25 de lei şi în urma delegării va fi stabilit de către STB, potrivit news.ro.

"Este o activitate pe care o desfăşoară STB, sunt acele autobuze care sunt fără acoperiş în partea superioară. Înţeleg de la STB că este o activitate profitabilă economică, spre deosebire de transportul public, unde ştiţi că subvenţia e mai mare de un miliard de lei pentru municipalitate”, a spus primarul Capitalei.

Nicuşor Dan a arătat că în şedinţa de astăzi este extinderea contractului pentru funcţionare.

”Ce facem azi este o chestiune procedurală, extindem puţin contractul pe care îl avem între Primărie - ADI şi STB, astfel încât ADI-ul să le poată da licenţe şi ei să poată să funcţioneze”, a explicat Nicuşor Dan.

Despre traseul acestor autobuze, el a precizat: ”Ce pot să spun e că Municipalitatea nu plăteşte, adică STB spune că este total economic”.

Nicuşor Dan a mai spus că preţul biletului este de ordinul 20-25 de lei şi în urma delegării va fi stabilit de către STB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.