Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan DETALIAZĂ situația centrelor de vaccinare de la București: Suntem pregătiți și cu circul

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că municipalitatea a pregătit atâtea centre de vaccinare câte au fost solicitate, precizând că este o operaţiune care se coordonează de la nivel naţional şi orice s-ar solicita Primăria poate organiza în 10-15 zile.

Nicuşor Dan a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, când să se aştepte bucureştenii să fie gata cele două centre de vaccinare de la circ, conform News.ro.

Citește și: PROBLEME pentru Gigi Becali: un transport cu medicamente INTERZISE în UE, dar care vindecă COVID-19, sunt BLOCATE în vamă

"Ca să vaccinezi ai nevoie de vaccinuri şi de locuri în care să vaccinezi. Problema mare este că în momentul de faţă, după cum ştiţi foarte bine, au fost anunţuri oficiale de la nivel naţional, nu sunt vaccinuri suficiente. Noi suntem gata, după cum ştiţi, şi cu circul. Atât ni s-a solicitat, atât am pregătit. (...) Este o operaţiune care se coordonează de la nivel naţional, noi suntem suport în măsura în care ni se solicită suportul, orice ni se solicită, suntem gata în 10-15 zile să organizăm”, a explicat primarul Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.