Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Nicușor Dan fuge de întrebările jurnaliștilor după scandalul cu dosarul de la ANI: Altă întrebare pe politic mai aveți?

nicusor dan ani

Primarul general al Capitalei, Nicușor dan, a refuzat, în conferința de presă cu Eugen Tomac, liderul PMP. să răspundă la întrebările jurnaliștilor despre acuzațiile aduse de ANI. Edilul Bucureștiului și europarlamentarul au bătut palma pentru alegerile locale de anul viitor, PMP urmând să-l susțină la un nou mandat pe actualul primar general.

"Altă întrebare pe politic mai aveți?", a răspuns Nicușor Dan atunci când a fost întrebat de problemele cu dosarul de la ANI. La fel a reacționat atunci când i s-a spus că a susținut platforma 'Fără penali în funcții publice'.

Nicușor Dan este acuzat de ANI de conflict de interese administrativ și abuz în serviciu

Primarul general al capitalei, Nicușor Dan, este acuzat de Agenția Națională de Integritate de conflict de interese administrativ și abuz în serviciu.

În raport, agenția afirmă că edilul a exercitat simultan funcția de primar general și pe cea de director general al Administrației Lacuri și Parcuri, timp de o lună în 2021, când a solicitat și a aprobat suplimentarea bugetului ALPAB, dar și alte funcții de conducere în cadru a patru instituții cu servicii publice, fără a avea mandat de reprezentare. În plus, ANI notează că Primăria Capitalei ar fi achitat o amendă contravențională aplicată persoanei fizice Nicușor Dan. Acesta denunță o interpretare eronată a legii și a anunțat că va contesta în instanță raportul agenției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.