Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan începe discuțiile 'de detaliu' cu PNL pentru candidatura la Capitală

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan

PNL Bucureşti susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, anunţă preşedintele filialei, Violeta Alexandru, care îl invită pe acesta la discuţii de detaliu pe marginea candidaturii. Surse politice au declarat pentru STIRIPESURSE.RO ca Nicușor Dan are programata pentru joi seara o ședință cu PNL București.

Citește și: Echipa lui Florin Cîțu: cine vine, cine pleacă / SURSE .

"PNL Bucureşti alege să îl susţină pe Nicuşor Dan. Pentru toţi cei care fac un joc destul de uşor de citit de destrămare a unei alianţe PNL USR PLUS la nivelul Bucureştiului, am un mesaj: alianţa la Bucureşti se va face. Prin urmare, îl invit pe Nicuşor Dan să începem discuţiile de detaliu pe marginea candidaturii sale la Primăria Generală susţinută de PNL", se arată într-o declaraţie a preşedintelui PNL Bucureşti postată pe pagina de Facebook a liberalilor.

Violeta Alexandru subliniază că cea mai sigură şansă ca Gabriela Firea şi PSD să fie opriţi 'să mai distrugă Capitala' este susţinerea lui Nicuşor Dan.

"Bucureştiul are nevoie, mai mult ca oricând, de certitudinea unei dezvoltări. Înainte să fie prea târziu. Avem responsabilitatea scoaterii acestui oraş din impasul în care se află. În momentul de faţă, cea mai sigură şansă să o oprim pe Gabriela Firea/PSD să continue să distrugă Bucureştiul, oraşul nostru pe care îl iubim, este să îl susţinem pe Nicuşor Dan. Ştiu că alianţa USR-PLUS nu a stabilit încă cine o să fie candidatul său. Nu mai avem timp, nu ajută prelungirea deciziilor", susţine ea.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat joi că a luat decizia de a-l propune pe Nicuşor Dan candidat la Primăria Capitalei susţinut de PNL. El a arătat că în zilele următoare va susţine această propunere în PNL Bucureşti, în Biroul Executiv şi în Biroul Politic Naţional al partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.