Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, replică dură la atacul lui Moise Guran: îl aștept să vină public

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan

Susținerea lui Nicușor Dan de către PNL la Primăria Capitalei nu este văzută cu ochi buni de către Moise Guran, cel care spunea că Nicușor Dan nu vine cu un program convingător în aceste alegeri. Nicușor Dan îi transmite că în cazul în care are un program mai bun îl așteaptă și îl vor discuta public.

Citește și: SONDAJ CURS în București: Gabriela Firea domină plutonul. Traian Băsescu și Rareș Bogdan cei mai bine poziționați. Urmează jolly joker-ul Nicușor Dan

„E democrație, fiecare spune ce vrea. Dacă Moise are un program mai bun, îl aștept să vină cu el public, eventual să candideze. Nu vreau să intru în acest tip de polemici. Și pe persoană, și program, am susținerea partidelor de Opoziție. Am candidat în 2012 prima dată, ca independent, și am făcut 9%. În 2016 am candidat cu USB, devenit între timp USR, și am făcut 30%, fiind al doilea. Evident că liniile de program sunt aceleași, că problemele Bucureștiului sunt aceleași, ultimele administrații nu le-au rezolvat: probleme cu traficul, poluarea, clădirile cu risc seismic, termoficarea, dezechilibrul financiar. Există și soluții pe care orașele ocicdentale le-au găsit acum 40 de ani și noi trebuie să le aplicăm și există mici diferențe specifice de cum le aplicăm”, a spus Nicușor Dan, la B1 TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.