Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan s-a sucit: Adrian Bold repus 'la butoane'

adrian bold

Adrian Bold este noul arhitect șef al Capitalei, potrivit PS News. Bold a fost concediat, atât de fostul primar Sorin Oprescu, cât și de primarul Gabriela Firea, pentru că nu și-ar fi îndeplinit obligațiile de serviciu. Adrian Bold a ajuns de mai multe ori în atenția presei și a societății civile, după ce și-a pus semnătura pe proiecte de urbanism controversate, între care și Cathedral Plaza.

OFICIAL - 24 de județe sunt în scenariul roșu. Peste 10% din totalul cazurilor se înregistrează în București

În anul 2005, în condițiile în care se cunoștea de 4 ani poziția Arhidieceza Romano-Catolică de București (ARCB) împotriva proiectului, Adrian Bold, arhitectul șef al Capitalei și Ioana Balaurea (Chiliman), șef serviciu în Primăria Capitalei, semnau în două variante „oficiale” avizul Comisiei Tehnice de Urbanism și Amenajarea Teritoriului nr. 14/39/20.07.2005, având ca obiect avizarea PUZ – zona Catedralei Sfântul Iosif, beneficiarul avizului fiind SC Millennium Building Development SRL.

Decizia numirii lui Bold ca arhitect șef al Capitalei este cu atât mai surprinzătore cu cât Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei declara în 2016 că o prioritate a mandatului său o reprezintă demiterea arhitectului şef al Capitalei.

“Va fi demis foarte, foarte repede, în câteva săptămâni. E o promisiune fermă. Adrian Bold a semnat zeci, poate sute de documente ilegale”, spunea Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.