Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan: Subvenţia pentru încălzire este o anomalie

Inquam Photos - George Călin
Inquam Nicușor Dan primărie

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat miercuri la Digi24 că subvenţia pentru agent termic pe care o plăteşte administraţia Capitalei reprezintă „o anomalie”.

Citește și: VIDEO George Simion (AUR) începe dezvăluirile din 'cuibul de viespi': Sistemul ne dă tărcoale și a încercat să cumpere unii colegi de-ai mei

În ceea ce priveşte subvenţiile suportate de Primăria Generală a Capitalei, primarul general a precizat că subvenţia pentru transport "este o chestiune firească” şi a reafirmat că pot exista discuţii cu privire la cuantumul acesteia însă numai după ce transportul public va asigura toate condiţiile călătorilor şi atunci când "transportul public va arăta aşa cum trebuie să arate un transport public”. "Cum spunea cineva, un oraş administrat corect nu este un oraş în care persoanele sărace să-şi dorească să-şi cumpere maşină, e un oraş în care persoanele bogate să-şi dorească să călătorească cu transportul public. (...) Trebuie să avem condiţii civilizate de transport”, a afirmat edilul.

Dan a catalogat in schimb subvenţia pentru agent termic pe care o plăteşte administraţia Capitalei drept "o anomalie pe care din păcate trebuie să o perpetuăm în următorii ani”. El a explicat că, din cauza lipsei de investiţii, există pierderi mari pe reţeaua de termoficare, pe care oamenii nu pot fi puşi să le plătească.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.