Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nike îi lasă pe ruși fără produsele sale: Se retrage complet

nike

Compania americană Nike a anunțat că se retrage complet din Rusia din cauza războiului pe care rușii l-au declanșat în Ucraina, anunță Sky News.

Retailerul american de îmbrăcăminte sportivă Nike a anunțat că în următoarele luni se va retrage complet din Rusia.

„Nike a luat decizia de a părăsi piața din Rusia. Prioritatea noastră este să ne asigurăm că ne susținem pe deplin angajații în timp ce ne reducem în mod responsabil operațiunile în următoarele luni", a anunțat firma prin intermediul unui comunicat.

Măsura vine la câteva luni după ce firma a încetat să mai preia comenzi online pentru clienții ruși, deoarece procesarea plăților a devenit mai dificilă odată cu impunerea sancțiunilor.

În urma războiului din Ucraina, multe branduri au decis să-și suspende sau să-și elimine afacerile din Rusia, scrie mediafax.ro.

În luna mai, Marks & Spencer a anunțat că va „ieși complet din Rusia", deoarece este o „afacere bazată pe valori". Aceasta a precizat că ieșirea din Rusia și întreruperea activității în Ucraina o costă 31 de milioane de lire sterline.

De asemenea, lanțul de restaurante fast-food McDonald's și-a vândut toate restaurantele din Rusia și a declarat că menținerea afacerii sale în zonă „nu mai poate fi susținută și nici nu mai este în concordanță cu valorile McDonald's".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.