Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nikola Karabatic ar putea reveni neaşteptat în echipa Franţei

www.digisport.ro
Luka și Nikola Karabatic

Nikola Karabatic nu a renunţat la ideea de a cuceri şi tilul mondial cu numărul 5 şi ar putea reveni neaşteptat în echipa Franţei. Cel mai bun handbalist al lumii în ultimul deceniu ajunge azi la Berlin şi devine al 18-lea jucător din lotul lui Didier Dinart, scrie Mediafax.

Karabatic s-a operat în luna octombrie la piciorul stâng, jucătorul anunţând la vremea respectivă că regretă enorm faptul că nu va putea juca la Campionatul Mondial: „Este greu şi foarte dezamăgitor. Am încercat, mi-am zgâriat dinţii de mai multe ori, dar din păcate nu a fost de ajuns. Va fi prima competiţie internaţională pe care o voi pierde cu naţionala. Este un Campionat Mondial organizat în Germania şi Danemarca, competiţie care oferă un loc de calificare la Jocurile Olimpice. Este greu să renunţi la toate astea. Dar ar fi fost mai rău dacă aş fi continuat să joc. Problemele s-ar fi putut agrava şi probabil că ar fi trebuit să pun capăt carierei. Sunt foarte trist că nu pot fi alături de prietenii şi colegii mei în ianuarie. Dar nu aş fi fost în stare să joc, aş fi fost o povară pentru echipă”.

Recuperarea handbalistului a decurs însă neaşteptat de bine, conform mass-mediei franceze el fiind gata să intre din nou pe teren. În mod normal, procesul de recuperare ar fi trebuit să se încheie în februarie, dar a reuşit să-l încheie înainte de termenul stabilit.

Citește și: Real Madrid s-a interesat de serviciile lui Harry Kane

„Am creat condiţiile pentru ca Nikola să fie cu noi. El este un jucător foarte important pentru aceasta echipă, dar în acest moment trebuie să verificăm prin antrenament capacitatea lui de a juca”, a declarat Dinart, conform L’Equipe.

Nikola Karabatic are deja patru titluri mondiale în palmares. Franţa a debutat vineri seara cu o victorie grea în faţa Braziliei, 24-22, resimţind absenţa unui lider autentic precum Karabatic. Jucătorul ar urma să intre în echipă, cel mai probabil, la Koln, în Main Round sau într-un caz excepţional chiar în „finala” grupei A cu Germania, programată în 15 ianuarie.

Franţa a luat din timp o astfel de posibilitate, ca Nikola Karabatic să revină mai devreme, astfel că l-a inclus în lotul lărgit de 28.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.