Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nipsey Hussle, ucis în luna martie, a fost omagiat la gala BET Awards

spin.com
nipsey hussle

Mai multe staruri i-au adus un omagiu lui Nipsey Hussle - rapperul de 33 ani, împuşcat mortal în luna martie - în cadrul galei BET Awards, care recompensează anual profesionişti din industria divertismentului, cinematografiei şi sportului aparţinând comunităţii afro-americane din SUA, informează luni BBC, scrie Agerpres.

Rapperul a fost recompensat şi cu două premii, pentru cel mai bun artist hip-hop şi Humanitarian Award. 

Printre cei care i-ai adus un omagiu muzical lui Hussle în timpul ceremoniei, aflată la a 19-a ediţie, s-au numărat artiştii John Legend şi DJ Khaled. 

Pe lista câştigătorilor s-au aflat şi artista britanică Ella Mai, rapperiţa Cardi B şi Childish Gambino - în timp ce Mary J Blige a fost recompensată cu premiul pentru întreaga carieră.

Citește și: Cântăreţul Horia Brenciu revine la 'Vocea României'

Cardi B a primit premiul Albumul Anului pentru "Invasion Of Privacy", dar şi pentru cea mai bună artistă hip hop. La categoria R&B/Pop, premiile au mers către Bruno Mars (cel mai bun artist) şi Beyonce (cea mai bună artistă), în timp ce Migos a fost desemnat cel mai bun grup, iar Childish Gambino cu "This Is America" a plecat acasă cu premiul pentru videoclipul anului. 

În ceea ce priveşte industria cinematografică, premiul pentru cel mai bun film i-a revenit peliculei "BlacKkKlansman", iar premiile pentru performanţele actoriceşti i-au recompensat pe Regina King şi pe Michael B. Jordan. La sport, Serena Williams şi Stephen Curry au fost desemnaţi sportiva, respectiv, sportivul anului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.