Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL va vota în favoarea Codului Fiscal, dar împotriva Codului de Procedură Fiscală

plen parlament

Premierul Victor Ponta foloseşte noul Cod Fiscal ca pe o jucărie politică, declară prim-vicepreşedintele PNL, Andreea Paul. Ea anunţă că liberalii vor vota în favoarea Codului Fiscal şi împotriva Codului de Procedură Fiscală. Documentele se află miercuri la dezbateri în plenul Camerei Deputaţilor, forul decizional.

Andreea Paul spune că "avem un premier care încearcă să folosească noul Cod Fiscal ca pe o jucărie politică, iar lipsa de credibilitate a premierului fugit în Turcia de justiţie riscă să decredibilizeze şi noul Cod Fiscal. De aici marea neîncredere a instituţiilor internaţionale şi a experţilor români. Neîncrederea vine din faptul că PSD s-a rezumat la a copia măsurile de relaxare fiscală din programul de guvernare al PNL. Pare a fi complet dezinteresat de punerea în aplicare a acestor măsuri şi a dovedit clar acest lucru prin refuzul de a prezenta impactul bugetar".

"Vom vota în favoarea Codului Fiscal şi împotriva Codului de Procedură Fiscală. Acolo, nemulţumirile noastre sunt mari, în special cele legate de neadoptarea amendamentelor Partidului Naţional Liberal, pentru a echilibra drepturile şi obligaţiile contribuabilului cu cele ale statului", a mai declarat, la RFI, prim-vicepreşedintele PNL.

Andreea Paul precizează că "per ansamblu, Partidul Naţional Liberal a depus vreo 350 de amendamente la cele două Coduri, din care au fost admise 55 de amendamente. Cel mai important amendament al PNL reduce TVA la 19% şi aşa România devine a treia economie din Uniunea Europeană atractivă fiscal din punct de vedere al TVA, alături de Germania şi de Cipru".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.