Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii CUTREMURĂTOARE despre cum a ajuns unul dintre cei mai talentați fotbaliști români, ARESTAT acum: 'Tremura tot, avea spasme şi crize de epilepsie'

Tiberiu Şerban

Considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști români, Tiberiu Şerban (41 de ani) a fost trimis în spatele gratiilor, după ce a încălcat legea de mai multe ori. Deşi fusese plasat sub arest la domiciliu în primă fază, acesta nu a respectat decizia şi a ieşit pe străzile oraşului Piatra-Neamţ, unde a fost reperat de câţiva poliţişti.

Tiberiu Şerban s-a retras din fotbal în 2010, iar ulterior a fost implicat în mai multe altercaţii şi scandaluri. A fost acuzat că se certa cu persoane necunoscute, fiind sub influenţa alcoolului, şi că şi-ar fi bătut în mai multe rânduri prietena. Un apropiat al acestuia a vorbit despre situaţia în care se află Şerban, scrie mediafax.ro.

Citește și: Contribuție de milioane de lei cu fonduri europene! Ce achizitie vrea să facă Municipiul București

”Din păcate, Tibi un caz pierdut, nu mai poate fi salvat. L-a ”dat în primire” prietena, pe care o bătea deseori. Se dezbrăca pe stradă. Tremura tot, avea spasme şi crize de epilepsie. L-a luat de multe ori Salvarea de pe stradă. Când se îmbăta, ţipa: ”Eu sunt Tibi Şerban, care a dat gol de la mijlocul terenului cu Petrolul”!

L-au ajutat toţi din oraş. ”Pinalti” l-a pus paznic la ştrand, ”Magiun” l-a luat antrenor, iar în ultima perioadă era arbitru la minifotbal. L-au ajutat Costel Ilie, Florin Axinia, Costel Enache, foştii lui colegi de echipă. Dar, nimic. I-au murit părinţii, iar după ce s-a prăpădit maică-sa, a vândut apartamentul. Banii i-a pierdut la ”păcănele”.

Citește și: Un nou tren apare în România! Cu cine a semnat un pact CFR Călători

Nu voia să ştie de fosta soţie, nici de copii. Nu-şi recunoştea copiii. Este alcoolic, din păcate, iar asta de câţiva ani”, a povestit un prieten din Piatra-Neamţ al fostului mijlocaş, pentru Libertatea.

Ultimul episod care l-a dus în spatele gratiilor, a avut loc în urma unui scandal, iar din cauza cazierului Şerban a fost arestat preventiv la Penitenciarul Bacău. S-a decis condamnarea la domiciliu, dar pentru că nu a respectat termenii a fost reţinut şi închis la Penitenciarul Vaslui. A primit o pedeapsă de un an şi 3 luni de închisoare cu executare, pentru mai multe capete de acuzare: şi-a ameninţat fosta prietenă cu un cuţit, a fost acuzat de tentativă de tâlhărie, tulburarea liniştii publice şi port de obiecte periculoase.

Citește și: Sute de mii de clienți ai Băncii Transilvania sunt vizați! Ce vor primi în perioada următoare

Problemele cu legea nu sunt singurele bătăi de cap ale fostului mijlocaş. Din precizările apropiatului său, el suferă de epilepsie, care i-a provocat stări de rău în tot acest timp.

În cariera sa, Tiberiu Şerban a trecut pe la Ceahlăul Piatra Neamţ sau Juventus Bucureşti.

Citește și: Pe urmele tatălui! Cu ce se ocupă băiatul cel mare al lui Tudorel Toader .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.