Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre cum a fost BĂTUTĂ, cu picioarele, iubita lui Cristi Manea! Mirel Rădoi: 'Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele'

gsp.ro
iubita lui cristi manea

România s-a calificat în semifinalele Euro U21, dar iubita unuia dintre fotbaliștii titulari a fost bătută de românii din tribune. Cristi Manea a privit neputincios cum iubita sa a fost lovită cu picioarele și umplută de sânge de către suporteri.

Scandalul ar fi pornit de la prietena unui unui fan care a încercat să facă o poză cu Manea. Fotbalistul a bruscat-o, iar atunci a intervenit prietenul acesteia, care l-a îmbrâncit pe jucătorul de la CFR. În acea ambuscadă, iubita lui Manea a primit un picior în figură și a fost umplută de sânge.

Citește și: Nimeni nu se aștepta! Ce a făcut Lia Olguța Vasilescu în legătură cu fetița agresată din Baia de Aramă

„Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele, un incident care nu-şi avea locul, suporteri români au lovit-o fără niciun motiv pe prietena lui Manea şi chiar şi un prieten de-al lor şi mi-e greu să vă spun ce simt în acest moment, pentru că aş putea să spun cuvinte care mă pot depăşi. Sper că cei care au făcut aceste gesturi să fie prinşi şi să nu mai aibă ce să caute pe aceste stadioane. Chiar am fost şi am văzut-o pe prietenă şi nu arăta deloc bine, dar e îngrozitor, ceea ce s-a întâmplat e teribil. Manea era devastat după meci, a fost dusă la spital, o să aibă două copci”, a spus Mirel Rădoi la conferința de la finalul meciului.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit! „Ai grijă la crocodili și șobolani” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.