Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre relația dintre Pamela Anderson și Julian Assange

pamela anderson

Actrița Pamela Anderson a fost evazivă în privința zvonurilor legate de o relație romantică cu fondatorul Wikileaks, Julian Assange, afirmând că faptul că acesta este obligat să locuiască în ambasada Ecuadorului din Londra face "să fie puțin dificil" ca ei să poată ieși împreună, relatează vineri Reuters.

Într-o intervenție la un talk show suedez, fosta actriță din "Baywatch" și militanta pentru drepturile animalelor a declarat că probabil a petrecut cu Assange mai mult timp decât cu oricare alt bărbat în ultima perioadă dar nu a intrat în detalii.

Citește și: Simona Halep a făcut SCANDAL la Miami: CEARTĂ VIOLENTĂ cu antrenorul / VIDEO

Media britanice au relatat că Pamela Anderson a fost văzută vizitându-l pe Assange la ambasada din centrul Londrei, unde acesta s-a refugiat în 2012 pentru a evita o extrădare în Suedia, unde este acuzat că a comis un viol în 2010, fapt de care se declară nevinovat.

Într-un extras dintr-un interviu care va fi difuzat vineri seară, Anderson este întrebată dacă are o relație romantică cu Assange și dacă se întâlnesc. "Păi, este reținut, ceea ce face acest lucru puțin dificil", a răspuns actrița.

Citește și: Fiica de 18 ani a polițistului și-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro: Cumpărătorul e din Hong Kong

Când autorul interviului insistă, ea răspunde: "Să vedem ce se întâmplă când va fi liber. Dar, știți, petrec probabil mai mult timp cu el din punct de vedere social decât cu oricare alt bărbat, ceea ce este foarte ciudat".

Într-o postare de joi pe site-ul său pamelaandersonfoundation.org, Pamela Anderson s-a referit la Assange ca la "unul dintre oamenii mei favoriți".

Citește și: La 3 luni de la moarte, George Michael a fost înmormântat, în PRIVAT

"Este posibil să fie refugiatul cel mai politizat al timpului nostru. Celebru pentru că este persecutat. Să fii celebru pentru că ești persecutat nu este o poziție de putere, ci una de vulnerabilitate. Sunt preocupată", a scris vedeta.

"Julian este o ființă umană care dă dovadă de multă empatie și care ține foarte mult la lume. Și din cauza activității lui și-a făcut câțiva dușmani puternici în câteva țări — America în special — dându-le în vileag. Julian încearcă să elibereze lumea educând-o. Este o luptă romantică — îl iubesc pentru asta", a adăugat ea.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară a rămas GRAVIDĂ cu elevul său și a primit 10 ani de închisoare FOTO

Media britanice au publicat fotografii cu Pamela Anderson în exteriorul ambasadei, iar în una dintre ele ea pare să aibă asupra ei pachete cu mâncare comandată.

"Asta a atras o anumită atenție din partea unor oameni care nu știu mult despre el", afirmă Anderson în înregistrare.

Citește și: STUDIU Creierul crește dacă mâncăm fructe

"Așa că, cred, într-un fel asta a fost puțin de ajutor, dar nu vreau să intru în amănunte private. Dar nu știu", adaugă ea. "El este foarte sexy", mai spune în înregistrare actrița.

Nu este pentru prima dată când presa speculează în privința unei relații a Pamelei Anderson cu fondatorul WikiLeaks. Intervievată în februarie de postul de radio australian ''Kyle and Jackie O'', ea a mărturisit că este apropiată intim de Julian Assange, potrivit madame.lefigaro.fr.

Citește și: DISPERAȚI după bani? Samsung vinde telefoane Galaxy Note 7 recondiționate

În studioul postului de radio citat, actrița nu a negat: "Am petrecut mai mult timp vorbind cu Julian decât cu toți foștii mei soți împreună", a spus ea. La întrebarea îndrăzneață a realizatorului "Te-ai sărutat cu Julian?", ea a răspuns, jenată: "Nu s-a pus niciodată problema ca această (relație) să devină romantică. A fost doar o chestiune de unire a forțelor pentru a face ceva important. Dar lucrurile se întâmplă, desigur".

Atunci când este menționată o eventuală căsătorie, Pamela Anderson este rapidă: "Este minunat. Întotdeauna am crezut că voi fi o bună Primă Doamnă. Dacă ar trebui să aleg un lider mondial căruia să-i fiu alături, acesta ar fi Julian Assange".

Citește și: Cel mai bizar FURT: A reușit să fure CASA cu totul

Fondatorul WikiLeaks, de 45 de ani, acordase și el un interviu postului de radio australian cu câteva zile înainte, în care a spus că "Pamela este un persoană atractivă și luminoasă. (...) Nu este deloc proastă — este chiar foarte inteligentă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.