Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu, implicat într-un GRAV ACCIDENT: Medicii au ieșit din sala de operații

Daniel Ionascu

Avocatul Daniel Ionașcu a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din București, după ce a suferit un accident grav de circulație. Daniel Ionașcu a suferit mai multe leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț. Accidentul s-a petrecut pe Autostrada A1, la km 32. Din primele informații, mașina a fost distrusă în totalitate. În jurul orei 13:00, avocatul Daniel Ionașcu se afla în sala de operație, unde medicii au efectuat o intervenție chirurgicală la antebraț.

"Domnul avocat Ionaşcu este pacientul meu. Am primit permisiunea dânsului. Într-adevăr, a fost victima unui accident grav de circulaţie. E distrusă în totalitate. Din fericire, dânsul este un om norocos. Cu toată gravitatea accidentului, e în afara oricărui pericol. E vorba de un traumatism sever. Mai prezintă o mulţime de plăgi superficiale la nivelul antreraţului şi mâinii.", a spus prof. dr. Ioan Lascăr.

Citește și: Lovitură grea pentru Klaus Iohannis: Ce lege a modificat Comisia Iordache

Avocatul Daniel Ionaşcu va sta câteva zile internat în spital. Acesta se află în afara oricărui pericol. Daniel Ionaşcu este avocatul familiei polițistului Bogdan Gigină.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.