Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi devoalări despre Cristian Pomohaci: Comentarii indecente la adresa unei vedete mondene

YouTube
cristian pomohaci

Ies la iveală noi amănunte incredibile despre preotul Cristian Pomohaci cel care ar fi obligat un minor să întreţină relaţii sexuale cu el. Anul trecut, Pomohaci a fost trimis pentru 30 de zile la Manastirea Afteia de catre IPS Irineu, Arhiepiscopul de Alba, fiind pus sa aleaga intre viata de artist si cea de om al bisericii. Cu putin timp dupa ce s-a intors la Mosuni, el a avut o aparitie destul de deplasata la o emisiune TV, cand a comentat pe seama tinutei mult prea sexy a Biancai Dragusanu.

Citeşte şi: România 'IA FOC': COD ROŞU de caniculă în jumătate de ţară

Preotul mai are insa o mare problema cu superiorii sai, iar aceasta este legata de... starea lui civila. Pomohaci a facut o declaratie halucinanta legata de femeia pe care o iubeste. „Intotdeauna mi-am dorit un copil cu Ileana Malus. O iubesc pe Ileana Malus! O respect pe Ileana Malus! O cinstesc pe Ileana Malus! Intotdeauna Ileana Malus a fost preoteasa mea”. Intrebat daca s-a gandit sa se recasatoreasca cu aceasta, preotul a mers mai departe: „Dar eu sunt casatorit! Cu Ileana Matus!” Uimit, prezentatorul a intrebat din nou: Nu ati divortat?”, iar raspunsul lui Pomohaci a venit sigur: „Niciodata”.

Declaratiile preotului Pomohaci sunt insa contrazise de o hotarare judecatoreasca ce dateaza din data de 15.10.2004 si care admite actiunea de divort pe care Ileana Pomohaci (Matus pe numele de fata) a deschis-o impotriva lui Cristian Dorin Pomohaci. Mai mult, in 2007 are loc un nou proces intre cei doi, legat de partajul unor bunuri comune, conform wowbiz.ro.

Citeşte şi: Clipe de groază: Un avion s-a prăbuşit pe o autostradă de peste Ocean / VIDEO

Cristian Pomohaci nu este la prima astfel de declaratie ciudata. In 2011, el a avut o declaratie asemanatoare, insa a fost imediat contrazis de nimeni alta decat Ileana Matus. „Individul acesta nu mai exista pentru mine pentru ca mi-am refacut viata. Chiar nu ma intereseaza ce face. Dupa ce a aparut in emisiunea in care a mintit ca nu e divortat, i-am trimis un SMS in care i-am recomandat sa ia niste lecitina ca sa-i revina memoria”, spunea la acea vreme fosta sotie a lui Pomohaci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.