Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi DEZVĂLUIRI ale unui jurnalist despre fiica de deputat PNL, MILIONARĂ în euro / DOCUMENTE

fluierul.ro
maria horga

Ies la iveală noi amănunte incendiare despre Maria Gabriela Horga, tânăra liberală, milionară în euro. Predă la două universităţi de stat, a primit în ultimii trei ani posturi în 16 instituţii publice, a făcut peste 6,5 milioane de euro din contracte cu statul, primeşte case şi terenuri ca donaţii, pe care le donează înapoi către aceiaşi părinţii bugetari. Asta doar la 30 de ani. Se spune că are un loc eligibil pe listele PNL în alegerile de la finalul acestui an. Maria Gabriela Horga este fiica lui Vasile Horga, deputat PNL.

Detalii aici: La 30 de ani, milionară în euro de pe urma statului. În curând, tânăra va fi și deputat PNL

Şi asta nu e tot. Cunoscutul jurnalist, Răzvan Zamfir face alte dezvăluiri pe facebook. Acesta publică şi un document incendiar care certifică legătura dintre Vasile Horga şi Bursa de Valori Bucureşti. "De doua zile circula informatia ca "milionara de 30 ani", Maria Gabriela Horga, fiica deputatului PNL (ex-PRM) Vasile Horga, e singurul candidat cert la Camera de la PNL Constanta.

Citeşte şi: Un fost ofiţer SRI anunță ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE despre procurorul din dosarul Ponta - Blair

Marturisesc ca ma intereseaza destul de putin daca mandatul de parlamentar a devenit ereditar in marele Partid National Liberal, insa dreptul la replica al tinerei liberale, publicat pe pagina proprie de fb, mi-a captat intreaga atentie. Zice domnisoara Horga, aparandu-si tatal de acuzatiile privind implicarea in companii offshore: "Tatăl meu nu este vicepreședintele niciunui offshore, el acționând strict în companii cu capital românesc. Vasile Horga a avut strict o activitate în mediul privat".

Citeşte şi: Război total între Radu Mazăre şi Cristi Borcea: Miză uriaşă, de milioane de euro

Daca tatal "a actionat strict in companii cu capital romanesc", cum explica domnisoara Horga, viitor deputat PNL, sau chiar domnul Horga, actual deputat PNL, acest document obtinut de la Bursa de Valori Bucuresti?", spune Zamfir.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.