Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri despre judecătoarea Camelia Bogdan: I se aduc mai multe acuzaţii

camelia bogdan

Apar noi dezvăluiri despre judecătoarea Camelia Bogdan, cea care l-a băgat la pucărie pe mogulul Dan Voiculescu. Judecatoarea a fost data pe mana Inspectiei Judiciare pentru a fi cercetata pentru imixtiune in activitatea altui judecator sau procuror si pentru exercitarea functiei cu rea-credinta sau grava neglijenta. La pachet cu Camelia Bogdan va fi supus cercetarilor de catre inspectorii judiciari si judecatorul CAB Alexandru Mihai Mihalcea, colegul de complet al judecatoarei Bogdan, spune luju.ro.

Citeşte şi: Zgonea a comis-o din nou! Un primar îl taxează pentru afirmațiile sale: E un strungar nesimțit

Camelia Bogdan a facut plangeri penale impotriva judecatorilor TMB din cauza dosarului prin care a fost "îngropat" Voiculescu. In sesizarea depusa la CSM si Inspectia Judiciara, in atentia presedintelui Consiliului, judecatorul Mircea Aron, respectiv a inspectorului-sef Lucian Netejoru, in data de 23 februarie 2016, Camelia Bogdan este acuzata ca "in mod nelegal si neprocedural, in februarie 2016, sesizeaza organele de urmarire penala cu privire la magistratii Tribunalului Bucuresti – instanta de executare a deciziei definitive, exprimandu-si totodata nemultuirea ca acestia au dispus verificari in strainatate doar pentru identificarea averii persoanelor fizice in persoana mea, a tatalui meu, Dan, si a surorii mele, Camelia Voiculescu, NU si a averii firmelor al caror beneficiar real ar putea fi familia mea".

Citeşte şi: Tăriceanu, aproape de a da lovitura: Surpriză de proporţii pentru şeful Senatului

Corina Voiculescu evidentiaza ca judecatoarea Camelia Bogdan, "cu alte cuvinte... se declara nemultumita de propria sentinta si de propriile dispozitii si continua astfel o campanie de hartuire a mea si a familiei mele care are consecinte directe nu doar asupra imaginii, ci si asupra bunurilor mele personale".

Practic, sustine Corina Voiculescu, "prin toate aceste actiuni doamna judecator crediteaza in mod fals mitul si fabuloasa constructie a averii ascunse a familiei Voiculescu. Iar caracterul fals al acestor dispozitii (in baza carora amelia Bogdan a si dispus cercetarile extraordinare cu privire la bunurile familiei Voiculescu) reiese fara echivoc din cercetarile internationale dispuse chiar de doamna judecator Bogdan al caror rezultat este exprimat de Tribunalul Bucuresti in adresa nr. 1/4964/C din data de 30.07.2015".

Citeşte şi: Specialiştii lansează un semnal de alarmă: 2016 poate fi anul marelui cutremur în România

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.