Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri despre un tehnocrat al lui Dacian Cioloş: Bani câştigaţi pe filieră azeră

guvern dacian ciolos

Ies la iveală noi dezvăluiri despre unul dintre tehnocraţii lui Dacian Cioloş. Loviţi din toate părţile, cei din Executiv mai au parte de o mare problemă. Ministrul Energiei, Victor Grigorescu ar fi fost prins în ofsaid cu mai multe afaceri nu tocmai clare.

Citeşte şi: Gabriela Firea face un anunţ de ultimă oră pentru bucureşteni: Ce se va întâmpla

Ca persoană privată, acesta ar fi câştigat sute de mii de euro de la o companie offshore care activează în acelaşi domeniu şi care are legături cu regimul autoritar din Azerbaidjan. Ar exista legături între Impact Sales Co., compania offshore care l-a plătit cu aproape 200.000 de euro pe Grigorescu. Acestea duc spre SOCAR, compania petrolieră de stat din Azerbaidjan. Impact Sales Co. este un intermediar de produse secundare produselor petroliere, iar SOCAR deține afaceri inclusiv în România. Aici ar exista un conflict de interese, dar nici Agenția Națională de Integritate, care-l investighează pe demnitar, nu ar putea să lămurească problema. Proprietarii Impact Sales Co., companie offshore din Insulele Turks & Caicos, sunt inaccesibili inclusiv pentru autorități, conform romanialibera.ro.

Citește și: EXCLUSIV STIRIPESURSE.RO anunță STIREA ANULUI în România: O mare televiziune se VINDE

Impact Sales Co. pare să aibă multiple legături mai degrabă cu estul sovietic decât cu Oceanul Atlantic, unde se găsesc insulele Turks & Caicos, la sud-est de Bahamas. În Baku se găsește o companie care are exact același nume: Impact Sales Co. Conform descrierilor disponibile pe diverse website-uri care se ocupă de afaceri, Impact Sales Co. din Baku, Azerbaijan, este (la fel ca Impact Sales Co. din Turks & Caicos) un intermediar care vinde produse secundare produselor petroliere, mai spune sursa citată.

Citește și: Descoperire ISTORICĂ în cercetare: Oamenii se pot reproduce fără ovule

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.