Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri şi acuzaţii despre procurorul din cazul lui Victor Ponta

Inquam Photos / Octav Ganea
iccj Inquam Photos

Ies la iveală noi amănunte incendiare despre procurorul din cazul fostului premier, Victor Ponta. Acesta a fost la un chef cu denunţătorul, dar şi cu judecătorul din acest caz. Procurorul DNA Mircea Negulescu a fost la nuntă cu judecătorul Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova, dar şi cu mirele denuntator.

Mai multe detalii aici: Poze INCENDIARE cu procurorul din dosarul lui Victor Ponta: Cu ce se ocupă omul DNA / FOTO

Sebastian Ghiţă, și el acuzat în dosar de complicitate la spălare de bani, deputat din partea PRU acum după ce a fost la PSD, face noi dezvăluiri, dar aduce şi acuzaţii incredibile la adresa acestora. "În mijlocul războiului din servicii, am picat şi noi. Dacă te duci procuror la o nuntă şi plimbi mireasa, nu o faci denunţătoare ca să îi furi casele. Ce ni se întâmplă nouă la Ploieşti, nu se întâmplă nicăieri în ţară.

Judecătorul Dinu care participa la nunţi cu acest procuror nu a mers doar o dată la petreceri, mergea tot timpul. Acest procuror Negulescu a ţinut în arest 30 de patroni de construcţii din Ploieşti. Procurorul şi judecătorul mergeau la petreceri împreună, cum să credem noi că se judeca pe bune.

Citește și: Președintele Uniunii Judecătorilor face dezvăluiri incendiare: SRI veghează atent asupra justiției

Vin sute de oameni care spun că îi ameninţă că îi bagă la puşcărie, că nu mai văd lumina zilei. Am luptat să dispară baronii locali, dar au apărut alţi baroni locali, cei ai cătuşelor, ai informaţiilor, ai răului. Ei fac mireasa de la nunţă denunţător şi îi iau casele naşului.", a tunat Ghiţă la România TV.

Acesta a tras şi un semnal de alarmă şi a dezvăluit ce s-ar întâmpla, cu adevărat, la DNA Ploieşti. "Şefii de la SRI, cei de la instanţe şi CSM-ul trebuie să facă ceea ce scrie în legea românească. Ne spune să denunţăm, să turnăm. Le cerem şi noi să aplice legea. Legi avem. La noi procurorul îi bagă în birou fără avocat. Au camere şi filmează când vor ei, dar mint. Minciuna e tolerată de şefii mari de la Bucureşti. Sunt denunţători falşi, sub acoperire. Eu nu am încredere în justiţie în ziua de azi. Oamenii aflaţi în arest preventiv sunt aduşi cu duba la 8 dimineaţa şi avocatul vine la 11. Le spune să denunţe pe câte cineva ca să îi mai scape de câteva acuzaţii.", a mai spus Ghiţă.

Citește și: Alianță SURPRINZĂTOARE pe scena politică: TREI partide și-au dat mâna / DOCUMENT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.