DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Noi hotărâri publicate de Curtea de Conturi

Curtea de Conturi

Curtea de Conturi a României anunță publicarea pe site-ul propriu www.curteadeconturi.ro a două Hotărâri aprobate de către Plenul instituției care vizează stabilirea unor reglementări în ceea ce privește modul de interpretare unitară de către auditorii publici externi în domeniul achizițiilor publice, după cum urmează:

  • HOTĂRÂREA nr. 462/14.12.2017 privind stabilirea modului de interpretare a prevederilor legale aplicabile în cazul prețurilor bunurilor/serviciilor incluse în situațiile de lucrări atașate facturilor emise de către operatorii economici pentru decontarea lucrărilor executate în cadrul contractelor de achiziție de lucrări încheiate cu entitățile publice care au calitatea de autorități contractante;
  • HOTĂRÂREA nr. 477/21.12.2017 privind stabilirea modului de interpretare a prevederilor legale aplicabile în cazul în care operatorii economici subcontractează o parte din lucrările care fac obiectul contractelor de lucrări încheiate cu entitățile publice care au calitatea de autorități contractante.

Potrivit unui comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO, Curtea de Conturi își propune astfel implementarea unei abordări/interpretări unitare de către auditorii publici externi din cadrul structurilor sale de specialitate în cazul verificării modului de angajare, lichidare, ordonanțare și plată a cheltuielilor cu achizițiile de lucrări.

Cele două Hotărâri de Plen se regăsesc postate în rubrica ÎNDRUMARE/SOLUȚII PRACTICI UNITARE lansată anterior de către Curtea de Conturi pe pagina sa de internet. Pentru vizualizarea acestora se poate accesa link-ul: http://www.curteadeconturi.ro/Indrumare.aspx.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.