Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia care conduce guvernul Finlandei o ține din scandal în scandal: Două tinere în sânii goi se sărută la petrecerea din reședința premierului

cdn.yle.fi
sanna marin

Premierul Finlandei, Sanna Marin, şi-a cerut marţi scuze pentru o fotografie cu două femei care se sărută la o petrecere la reşedinţa ei oficială, după un festival de rock, transmite dpa, scrie Agerpres.

"Fotografia este neadecvată şi nu ar fi trebuit să fie făcută", a spus Marin într-o conferinţă de presă la Helsinki. În fotografia controversată se poate vedea că femeile au sânii goi, deşi se acoperă cu o pancartă cu inscripţia "Finland".

Șefa Guvernului finlandez a explicat că în luna iulie, după festivalul rocj Ruisrock, și-a invitat acasă unii prieteni pentru „saună, înot și socializare”.

Ea nu apare în fotografia respectivă care pare făcută în baia de la parterul reședinței premierului.

Ea a asigurat că nu s-a pus în pericol siguranța națională pentru că toate măsurile de securitate au fost luate și numele tuturor participanților au fost oferite echipei de securitate.

Săptămâna trecută au circulat public înregistrări video cu Marin dansând cu prietenii la un eveniment privat şi a apărut întrebarea dacă nu cumva şefa guvernului Finlandei era drogată. Ea a respins acuzaţiile şi şi-a făcut un test de droguri care s-a dovedit negativ.

Întrebat în conferinţa de presă dacă în noaptea când a fost filmată Marin este posibil să fi fost compromisă securitatea naţională, Niinisto a răspuns: "Nu cred că în noaptea aceea s-a întâmplat ceva neobişnuit".

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.