Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi IMAGINI în scandalul medicului TÂRÂT de poliţişti pe stradă. Godină: 'Sper că i se va întocmi dosar penal' - VIDEO 18+

captura Facebook
medic scandal politisti

Celebrul poliţist Marian Godină a postat noi imagini din scandalul care a făcut înconjurul presei. Din imaginile filmate de cei doi poliţişti părtaşi la scandal se observă cum renumitul medic insistă şi cere ofiţerilor să se identifice. În tot acest timp, medicul adresează injurii poliţiştilor şi îşi îndeamnă soţia să nu sufle în aparatul etilotest.

De cealaltă parte, polițistul Marian Godină a spus luni, după cazul medicului bruscat de polițiști, că speră ca doctorului să i se facă dosar penal pentru ultraj și a postat pe o rețea de socializare un clip cu "actorii principali" din acest caz.

"Văd că unii tot nu au înțeles că sunt ușor manipulați de știri apărute în presă. Este și cazul medicului care a fost "brutalizat" deși era pasager și "nu făcuse nimic".  Vă rog să vă formați acum o opinie corectă. Vizionare plăcută! Sper că domnului medic i se va întocmi dosar penal pentru ultraj. De fapt nu sper, asta ar fi urmarea firească în urma acestui video.", a scris polițistul Marian Godină, pe pagina de socializare.

Citeşte şi: Dan Andronic RUPE TĂCEREA. Dezvăluiri BOMBĂ despre legătura lui Liviu Dragnea cu COLDEA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.