Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi incidente în Cisiordania - Un adolescent palestinan a fost ucis de militarii israelieni. Bilanțul confruntărilor a ajuns la patru morți

khaleejtimes.com
cisiordania

Un adolescent palestinian a fost împuşcat mortal, marţi după-amiază, de militari israelieni, astfel că bilanţul confruntărilor produse în Cisiordania a ajuns la patru morţi, alte zeci de persoane fiind rănite, informează cotidianul The Times of Israel, potrivit Mediafax.

Incidentul a avut loc în oraşul Hebron. Potrivit Ministerului Sănătăţii din cadrul Autorităţii Palestiniene, un palestinian de 17 ani a fost împuşcat mortal de armata israeliană.

Confruntările din Hebron au izbucnit în contextul raidurilor efectuate de armata israeliană în oraşul Nablus. Militari israelieni au atacat locuinţa liderului unei celule teroriste a Brigăzilor Martirilor Al-Aqsa.

Armata israeliană a anunţat că islamistul Ibrahim Nablusi, liderul celulei teroriste, şi alţi doi militanţi palestinieni, Islam Subuh şi Hassin Jamal Taha, au murit în confruntări. Alte 40 de persoane au fost rănite, patru fiind în stare critică.

Incidentele din Cisiordania intervin la două zile după încheierea bombardamentelor efectuate de armata israeliană asupra poziţiilor din Fâşia Gaza ale grupului militant Jihadul Islamic. Operaţiunile militare israeliene s-au soldat cu 45 de morţi şi 360 răniţi în Fâşia Gaza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.