Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi informații despre bărbatul care a răpit o fetiță în București: copila ar fi vorbit înainte cu el pe rețelele de socializare

Poliția București susține că a audiat mai multe persoane în cazul fetei răpite luni în Capitală. În urma cercetărilor aceștia au aflat că fata discutase cu bărbatul suspectat înainte, iar familia acesteia îl cunoștea.

„Ieri, prin apel 112 a fost sesizată dispariția unei minore, reclamația fiind formulată de o rudă.

Din datele transmise, cât și dintr-un apel 112 ulterior, minora a fost depistată pe raza sectorului 4, fiind preluată de polițiști.

Având în vedere contextul, Poliția Sectorului 5 - Serviciul Investigații Criminale s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Au fost audiate mai multe persoane, fiind identificat și depistat bărbatul în locuința căruia a fost găsită minora de 12 ani.

Din primele date a rezultat că între bărbatul de 42 de ani și minoră au existat discuții anterioare, pe o rețea de socializare, iar aceasta ar fi avut mai multe convorbiri cu persoane din anturaj și familie.

Pentru lămurirea tuturor aspectelor și clarificarea situației de fapt, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, urmând ca activitățile procesual penale să fie continuate pe parcursul zilei.

Minora a fost audiată în prezența familiei, avocat și reprezentanți ai DGASPC”, arată Poliția într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.