Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi liste cu dosare, aprobate în cadrul programelor derulate de AFM

facebook.com
afm

Noi liste cu dosare, aprobate în cadrul programelor derulate de AFM

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat, luni, în urma şedinţei Comitetului de Avizare de luni, noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus, Casa Eficientă Energetic, Iluminat Public şi Casa Verde Fotovoltaice - sesiunea 2021.

Potrivit unui comunicat al AFM remis AGERPRES, pentru "Programul Rabla Clasic" au fost aprobate 550 de dosare pentru 856 de autovehicule şi 33 de motociclete. De asemenea, au fost aprobate trei contestaţii pentru trei autovehicule.

În cadrul "Programului Rabla Plus", au fost publicate noi liste care conţin patru contestaţii acceptate pentru 26 de ecotichete în valoare de 1.661.500 lei.

De asemenea, au fost aprobate 104 dosare în valoare de 5.131.243,69 lei pentru persoanele fizice în cadrul "Programului Casa Eficientă Energetic".

Referitor la "Programul Iluminat Public, AFM a publicat o contestaţie aprobată pentru municipiul Făgăraş, în valoare de 2.562.004,70 lei, iar în cadrul "Programului Casa Verde Fotovoltaice - sesiunea 2021" a fost publicată o nouă listă cu patru contestaţii aprobate şi zece cereri de finanţare.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente programelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.